Zakład w Kosowie Lackim

Zakład produkcyjny, w którym najlepsze tradycje przemysłu mięsnego łączą się z wieloletnim doświadczeniem i zaawansowanymi technologiami przetwórstwa oraz obróbki mięsa wieprzowego.
Przekonaj się, że możesz na nas liczyć!

Zakres działalności

Zakład produkcyjny w Kosowie Lackim zajmuje się skupem, ubojem i sprzedażą najwyższej jakości mięsa wieprzowego w Polsce i za granicą.

Wychodząc naprzeciw światowej branży mięsnej wdrożyliśmy system jakości oparty na analizie zagrożeń i krytycznych punktach kontroli – HACCP. Posługujemy się także Międzynarodowym systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC oraz standardem IFS.

Polska tradycja, europejska jakość, światowe technologie

Nadrzędnym celem działalności firmy Zakłady Mięsne Zakrzewscy, jest spełnienie wszystkich potrzeb i wymagań klientów.

Rozbiór

Sortowanie

Pakowanie

Niezawodność w logistyce

Własna flota zakładów Zakrzewscy to samochody-chłodnie i specjalistyczne pojazdy do przewozu żywych zwierząt.

Dzięki nowoczesnej logistyce zapewniamy szybki i bezpieczny transport trzody i bydła od hodowców oraz do odbiorcy końcowego!

Postaw na jakość w każdym kawałku

Nasza globalna obecność to wynik nie tylko jakości naszych mięs, ale także precyzyjnie zorganizowanego procesu eksportu. Dzięki solidnym relacjom z partnerami biznesowymi na całym świecie, dostarczamy polskie mięso wieprzowe na nowe rynki, pozostając jednym z  liderów branży w Polsce.

Singapur
Nigeria
Uzbekistan
Mongolia
Szwecja
Turkmenistan
Kamerun
Kongo
Kirgistan
Wyspy Zielonego Przylądka
Kosowo
Rosja
Ukraina
Togo
Belgia
Włochy
Turcja
Kazachstan
Kuwajt
Wybrzeże Kości Słoniowej
Iran
Guinea-Bissau
Gruzja
Hiszpania
Wielka Brytania
Holandia
Łotwa
Słowacja
Hong Kong
Albania
Haiti
Gwinea
Ghana
Dania
Węgry
Estonia
Litwa
Macedonia
Angola
Gwinea Równikowa
Armenia
Czad
Tadżykistan
Austria
Czarnogóra
Niemcy
Grecja
Chorwacja
Boliwia
Białoruś
Benin
Senegal
Ekwador
Słowenia
Francja
Czechy
Serbia
Kambodża
Bośnia i Hercegowina

Zobowiązanie do najwyższych standardów jakości potwierdzają liczne certyfikaty branżowe uzyskane przez grupę Zakrzewscy. Z dumą prezentujemy nasze osiągnięcia, które są dowodem na to, że nasza produkcja mięsa spełnia najbardziej rygorystyczne normy i standardy, dostarczając klientom produkty najwyższej jakości.

Nasze certyfikaty

Grupa Zakrzewscy to zaufany partner biznesowy, poznaj nas

Właściciele

Dariusz Zakrzewski

Właściciel

Janusz Zakrzewski

Właściciel

Zespół

Zakład produkcyjny w Kosowie Lackim  w liczbach!

 Od ilość krajów, w których znajdziesz mięso od Zakrzewskich po zdobyte certyfikaty

Doświadczenie

30 lat

Kraje dystrybucji

60 krajów

Produkcja w Polsce

100%

Pracownicy

700+

Wydajność

140 ton / dziennie

Powierzchnia użytkowa

2 323,2 m2

Sklep firmowy

Sprawdź, co oferujemy w sklepie firmowym Zakładów Mięsnych Zakrzewscy. 

Godziny otwarcia:
poniedziałek: 8:00 – 16:00
wtorek – Piątek: 8:00 – 18:00
sobota 8:00 – 13: 00

Numer telefonu: +25 781 78 38

Pokaż na mapie