O nas
Niezwykłe połączenie doświadczenia i tradycji, wsparte nowoczesną technologią. Zakłady Mięsne „Zakrzewscy” to rodzinna firma założona w 1994 r. przez Dariusza i Janusza Zakrzewskich.
Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski
Czym się zajmujemy
Poznaj Zakłady Mięsne Zakrzewscy – rodzinną firmę, należącą do czołówki polskich producentów mięsa.
Co nas wyróżnia
Od małej firmy założonej przez Dariusza i Janusza Zakrzewskich do polskiej rodzinnej grupy kapitałowej, skupiającej 2 nowoczesne zakłady rozbioru mięsa wołowego oraz wieprzowego, producenta wyrobów wędliniarskich, chłodnie oraz sprzedaż zagraniczną .
Rodzinna
tradycja
Nasza długa historia przetwórstwa mięsa jest historią pasji, zaangażowania i nieustannego dążenia do doskonałości w każdym kawałku, który wychodzi z naszych zakładów.
Nowoczesne
zakłady
Zakłady w Szczuczynie i Kosowie Lackim, należące do Grupy Zakrzewscy to miejsca, gdzie innowacyjność spotyka
się z tradycją.
Zaangażowane
zespoły
Zatrudniamy ponad 1500 wykwalifikowanych pracowników, którzy każdego dnia dbają, by dostarczyć najwyższej jakości mięso.
Zakrzewscy
nasza Grupa
Działamy na zasadzie synergii, łącząc doświadczenie, wiedzę i najnowsze technologie, by dostarczyć klientom najwyższą jakość i prawdziwy smak.
Od przygotowania każdej sztuki aż po dostawę świeżego mięsa specjalnie dla ciebie. Doskonałość w detalach: polskie mięso, polska firma.
Firmy wchodzące
w skład Grupy Zakrzewscy
Przez ponad 30 lat łączymy tradycje z innowacyjnością, oferując najwyższej jakości wołowinę, wieprzowinę oraz gotowe wyroby wędliniarskie.
Odpowiedzialność
W genach rodziny Zakrzewskich zakorzeniona jest miłość do natury. W biznesie nie rezygnujemy z wartości, które są bliskie naszym sercom! Zakład w Szczuczynie został zaprojektowany z dbałością o środowisko naturalne.
Agregat Gazowy CAT CG170-12
Odpowiedzialność
W genach rodziny Zakrzewskich zakorzeniona jest miłość do natury. W biznesie nie rezygnujemy z wartości, które są bliskie naszym sercom! Zakład w Szczuczynie został zaprojektowany z dbałością o środowisko naturalne.
Aby zredukować wpływ na naturę, wdrożono kogenerację. Oznacza to, że w jednym procesie technologicznym wytwarzane są energia elektryczna i ciepło. Zakład mięsny w Szczuczynie dysponuje własnym ujęciem wody wraz ze stacją jej uzdatniania i oczyszczalnią ścieków.